Ett par frågor till Albin Olsson

Albin Olsson återvänder till Dösjöbro IF efter tre år i Landskrona BOIS. Vi ställde ett par frågor till honom

Hur känns det att anlända till Dösjöbro IF? Det känns bra. Jag känner mig väl välkomnad av både ledare och spelare.

Vad fick dig att återvända? Jag började tappa gnistan för fotbollen, tog därför beslutet att återgå till Dösjöbro IF för att hitta glädjen med fotbollen. 

Vad kommer du bidra med? Jag kommer bidra med ett hårt arbete där jag alltid gör mitt bästa. Försöka hålla så högt tempo jag bara kan med bra kvalité. 

Vad har du utvecklat under tiden i Landskrona? I Landskrona känns det som jag utvecklat mig själv på väldigt många olika plan. Både som spelare och som person.  Landskrona är en elitsatsande klubb vilket man märkte på många sätt, dels genom att man fick möta några av Sveriges bästa fotbollslag såsom Malmö FF, Kalmar FF och Helsingborgs IF med mera. Genom att möta dessa lagen utvecklas man enormt mycket i och med ett väldigt högt tempo, det kräver till exempel bra första toucher och att man kan läsa spelet väldigt snabbt. Jag känner att jag utvecklade ett smartare spel i Landskrona.

Arbete/Studier? Går gymnasium i Helsingborg, linje Ekonomi.

Vad är dina intryck av truppen idag? En trupp där alla jobbar för varandra och en bra laganda.

Vad är ditt mål med denna säsongen (för egen del)? Utveckla mitt spel ännu mer och försöka gör det bästa för att Dösjebro ska spela så bra som bara möjligt.

Bild: Jimmie Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *