Ifö Bromölla IF rivstartar serien

Efter en lång väntan var det äntligen dags för match igen. Ifö Bromölla IF gästade idag IFK Klagshamn där man vann med 4 – 0. Ifö Bromölla förde spelet från start och i den 40:e minuten kan Omar Dampha sätta sitt första mål för dagen.

”Det var en match där vi förde spelet matchen igenom. Saknade lite skärpa i passningsspelet i första halvlek men leder välförtjänt med 1-0” säger assisterande tränaren Filip Ancker Book till SkånskBoll.

I andra halvlek fortsatte man i det inslagna spåret och redan i 48:e minuten sätter Dampha sitt andra mål för dagen. Axel Andersson vill inte vara sämre utan gör även han två mål i den 74:e och 85:e minuten.

”Andra halvlek kontrollerar vi på ett bra sätt och gör 3 mål till. Glädjande att se oss göra alla mål på de sätt vi vill spela och har tränat på under hela försäsongen” fortsätter Filip.

Ifö Bromöllas nästa match är på torsdag mot Österlen FF.

Bild: Pixabay

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *