Nezir Mehmeti ny tränare för BK Besa

För en månad sedan lämnade förre tränaren Richard Persson uppdraget som FK Besas tränare och idag presenterades ersättaren Nezir Mehmeti. Nezir har tidigare tränat klubbar som IFK Malmö, Prespa Birlik och Kosova IF. ”Min kusin ringde upp mig och fråga ifall jag var tillgänglig och var sugen på att börja träna igen. Och då sa han att Besa var intresserade och jag nappade på det direkt då jag har hört väldigt bra om klubben så tveka jag inte en sekund” berättar Nezir för SkånskBoll.

Han fortsätter: ”Det känns väldigt spännande måste jag säga. Som sagt så hade jag bara hört positiva saker om klubben och det ska bli roligt att få träna Besa”

Hans första träning med klubben sker på torsdag då han kommer presentera sig första gången för spelarna ”Har pratat lite med ledarna som kommer hjälpa mig under detta konstiga året och snackat med några spelare och det verkar vara ett skönt gäng. Ska bli roligt att träffa alla på torsdag”

”Målet för i år är lite speciellt måste jag säga då det är en konstig säsong. Det är en enkelserie och det kan gå hur som helst. Ett litet flipperspel känns det som. Men vi kommer spela varje match som att det är en final och vi ska absolut vara med och kriga där uppe”. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *