Bli målvakt för Sveriges härligaste gäng

AIF Barrikaden kom sist i division 4 SV förra året med 7 gjorda mål och 135 insläppta. Nu söker laget förstärkning i form av målvakt.

På lagets Instagram kunde man häromdagen läsa att laget är på jakt efter förstärkning. Personen som nappar kommer inte bara bli målvakt utan även en del av den härliga gemenskapen i laget. Vi ställde ett par frågor till lagets ledarstab som består av Louise Karlsson, Alexia Fridén och Eva Solér.

Varför ska man välja att spela för AIF Barrikaden? Givetvis ska en person välja AIF Barrikadens damlag. Varför? Jo, för att här är fotbollen inte bara sporten närmast vårt hjärta utan även den springpunkt som skapat en gemenskap där alla är välkomna och där svidande förluster snabbt förvandlas till kollektiva segrar. Vi har jäkligt kul helt enkelt och stärker varandra i vår resa från att vara ett nybildat damlag som är tvärsist i serien, till att bli ett lag att räkna med.

Vilka är era mål för säsongen? Våra mål för säsongen är många men de främsta är att möta MFF med storm, att fortsätta utveckla och göra klockrena uppspel och att sätta nedtagningar och uppvändningar som senare kommer liknas vid en jäkla svandans. 

Vad krävs för att få uppdraget som målvakt för er? För att bli en av våra målvakter behöver du vara lång. Nejdå, vara en lagspelare och ödmjuk. Ödmjuk framförallt mot dig själv då vi har en tendens att förlora med tvåsiffrigt. Du ska även vilja träna hårt och utvecklas tillsammans med våra andra målvakter. Och vilja ha väldigt kul några gånger i veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *