Emrah Nikocevic klar för Baskemölla IF

Baskemölla IF har gjort klart med IFK Simrishamns 17 åring Emrah Nikocevic. ”Det känns bra att komma till Baskemölla, känns som jag landat rätt. Att få prova på seniorfotboll för första gången i 6an ser jag fram emot” säger han till Skånskboll.

Han berömmer tränaren som han tycker gjort ett grymt jobb med truppen som känns sammansvetsad efter träningar och träningsmatcher. Även klubben ordförande Jürgen Dahlqvist blir hyllad av Emrah. ”Han är den som varit glädjespridaren på träningarna”.

Målet för säsongen är detsamma som övriga i Baskemölla vi pratat med har ”Mina mål för denna säsongen är så klart att vara med och hjälpa Baskemölla if till en plats i division 5. Det kommer krävas mycket men det finns hopp”

Vi önskar Emrah och Baskemölla IF lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *