Mulici snart klar för Husie IF

I början av nästa vecka blir det officiellt att Blerim Mulici lämnar division 3 klubben Malmö City FC för att återvända till Husie IF. Blerim som tidigare varit spelande tränare i Husie kommer nu tillbaka men enbart som spelare. ”Det känns jätteroligt att komma tillbaka. Jag har representerat Husie i tre år tidigare och trivdes jättebra så det var enkelt val från min sida att välja Husie före andra klubbar som visade intresse” säger han till Skånskboll.

Blerim är redan involverad i klubben som ungdomskoordinator. Hans engagemang i ungdomsverksamheten kommer inte utökas i dagsläget: ”Nej det kommer det inte att göra, jag kommer köra på som vanligt så länge alla ledare och spelare är nöjda i föreningen så är jag också nöjd med mitt arbete”

Målet är att kriga i toppen och nå så högt som möjligt. ”Vi kommer att spela 11 finaler och det gäller att göra sitt yttersta i varje match, vi har inte råd att tappa poäng ifall vi ska vara med och kriga i toppen”

Vi önskar Blerim och Husie IF lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *