Lunds SK siktar mot högre höjder

Klubben fyller 90 år och laget har förstärkts på alla lagdelar. Nu ska de vara med och kriga om uppflyttningsplatsen. ”Vi ska ge allt för att lyckas ta steget upp till division 4” säger Lunds SKs tränare Nehar Maliqi till Skånskboll.

De har nyligen presenterat den rutinerade målvakten Alban Hasanaj som har erfarenhet från spel i division 4. Han kommer in och stabiliserar försvaret. Det kommer även deras nya mittback Rasmus Bengtsson hjälpa till med då han beskrivs att vara en stor och stark spelare med ett grymt huvudspel.

Även mittfältet har man förstärkt. Man har bland annat fått in slitvargen med den enorma vinnarskallen Marcus Steneröd från Mölnlycke IF. Vänsteryttern Felix Wallin från IFK Lidingö kommer in som ett hot i det offensiva med sin fantastiska vänsterfot. Nu senast presenterade de även den defensiva innermittfältaren Axel Nilsson och den offensiva Sebastian Holmberg.

Längst fram har LSK förstärkt med den målfarliga forwarden Jacob Holmberg, även han från IFK Lidingö. Kvarnby IKs starka forward Anthony Svenning kommer in med sin enorma vinnarskalle.

Lunds SK har även gjort klart med den förre detta IK Frej-spelaren Alexander Balsom som har spelat U21-Allsvenskan. En spelare som kan spela på många olika positioner och förväntas vara en stor tillgång för laget.

Tränaren Nehar säger till Skånskboll att truppen känns klar men vill samtidigt inte stänga några dörrar fall tillfälle dyker upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *