Rasmus Persson återvänder till Åkarps IF

Åkarps IF presenterade stolt på instagram att klubbens förra poängkung återvänder efter en kort sejour i LB07. ”Det är klubben som jag växt upp i och trivs väldigt bra här. Eremal och Simon var också en stor anledning förra året gjorde de det riktigt bra och var en stor anledning till att jag fick glädjen tillbaka för fotboll” säger Rasmus till klubbens sida.

Vi tog kontakt med klubbens tränare Eremal Zejnullahu och ställde tre snabba frågor.

Vad betyder detta för truppen? RP som han kallas betydde enormt mycket för laget förra året. Han blommade verkligen ut på planen och utanför planen är han väldigt omtyckt av truppen. I denna truppen bidrar han med spetskvaliteter men han vet även om att det är hårt jobb som gäller för att ta plats.

Vilka är Rasmus styrkor? Hans styrkor är framförallt att han har en funktionell teknik. Väldigt trygg med boll och kommer oftast förbi sin gubbe i en mot en lägen. Vänsterfoten är av hög klass i både passnings- och avslutslägen.

Vilka är era mål för säsongen? Våra mål för säsongen är att försöka vinna varje match. En match i taget så ser vi hur långt vi når efter säsongen. Naturligtvis vill vi vara ett topplag men där finns några andra favoriter att vinna serien. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *