Lunds BK möter MFF i Svenska cupen

Lunds BK gick vidare till andra omgången efter att ha vunnit över Ängelholms FF efter straffläggning. Nu väntar det kanske svåraste motståndet i omgång två, som för två år sedan.

Lunds BK blev lottade att möta Malmö FF som förlorade årets final mot IFK Göteborg. Lunds tränare Anders Grimberg medger att bollinnehavet kommer domineras av Malmö FF. ”Med det sagt är det inget likhetstecken att man vinner matcher för det. Vi kommer såklart att organisera oss på ett så bra sätt som det går för att MFF inte ska få för mycket utrymme” säger han till Skånskboll.

”Även om vi ligger två divisioner under och möter Sveriges bästa lag så måste och ska vi ha känslan att vi kan vinna matchen. Annars behöver vi inte spela. Vi har allt att vinna och inget att förlora, det har funnits stora skrällar förut i svenska cupen”