Robin Lindsjö tar över som tränare för Kulladals P06

Kulladals FF P06 har gjort klar med ny huvudtränare i form av den rutinerade ledaren Robin Lindsjö. Robin är inte okänd inom Malmöfotbollen då han haft olika ledarroller i Malmö FF, Malmö City, FC Rosengård, LB07 och Prespa Birlik.

Vad vill du åstadkomma i din nya roll? Först och främst ge spelarna en fin utbildning. Långsiktigt är att få upp så många spelare som möjligt i vårt representationslag och bli ledande inom Malmöfotbollen för i vår åldersgrupp.

Vad fick dig att gå till Kulladal? Anledningen till att jag gick till Kulladal är dels att man tror på min förmåga som tränare. Sen drivs jag av att se en utveckling. I seniorfotbollen är det mycket snabba resultat och mindre fokus på ett långsiktigt arbete. Här träffar jag spelare som brinner för fotbollen och det ska bli väldigt spännande att sätta igång.