SBK donerar 3265 kronor till välgörenhet

Svalövs BK donerade i fredags 3.265 kronor till Stiftelsen Ellas hjältar. Det var pengar klubben drog in i publikintäkter under matchen mot Teckomatorps SK.

Detta är inte första gången klubben samlar in pengar till välgörande ändamål. De har tidigare hjälpt Billeberga GIF när de samlade in pengar till en vän som drabbats av ALS. Denna gången föll valet på ”Ellas hjältar” en stiftelse som Svalövs målvakt Hampus Borgkvist är volontärarbetare i.

”SBKs trogna publik är alltid väldigt givmilda och fast det är valfritt inträde till matcherna pga Coronarestriktioner så hjälper alltid vår publik till att stötta SBK i deras val. Vi ser ju var swisharna kommer ifrån och vi kan stolt meddela att 98% av inträdet var ifrån SBKs egna publikskara” säger Svalövs Johan Pettersson till Skånskboll.