BK Flagg har alltid Ultras i ryggen

För ungefär ett år sedan skapades BK Flagg Ultras av en grupp personer som gillar att gapa och skrika. Inspirerade av Malmö FF:s fans bestämde de sig för att supporta sitt lokala lag på liknande sätt. ”Vi tyckte också att det skulle bli roligt och speciellt att vara trogna supportrar till ett lag i de lägre svenska divisionerna för det var inte så vanligt när vi skapade gruppen BK Flagg Ultras för drygt 1 år sedan” säger en av skaparna till Skånskboll.

Efter många förfrågningar och stor efterfrågan från spelare och föräldrar i föreningen valde BK Flagg Ultras att även starta en podcasten ”Flaggpodden”. Efter att ha spelat in första avsnittet kände de mersmak och fortsatte med podden. Med fokus på klubben i helhet vill de sprida den glädje och kärlek de känner för klubben och diskuterar alla lag inom föreningen, från övergångsrykten till matchanalyser.

Glädjen, gemenskapen och kärleken är det som gör BK Flagg till världens bästa klubb enligt Ultras. ”Klubben jobbar tillsammans och visar en speciell kärlek och gemenskap som inte kan hittas på något annat ställe”