Hässleholm får ny klubb

Idag har Hässleholm två herrlag som båda spelar i division 2. De spelare som inte tar sig hela vägen till seniortrupperna får därmed söka lyckan utanför Hässleholm eller ännu värre sluta spela fotboll. För de personerna dyker det nu upp en ny möjlighet till fortsatt spel i Hässleholm.

Det är Besnik Vilanci, Fadil Ahmeti, Fatri Rexhepi och Ekrem Dibrani som nu gjort slag i saken och startat den nya klubben Trepca FCH. Klubben kommer till att börja med enbart ha ett A-lag för herrar men som långsiktigt mål har man att även starta dam och ungdomsverksamhet.

Besnik Vilanci kommer bli huvudtränare och assisterande tränare blir Ekrem Dibrani. Kontakt med spelare är tagna men kommer presenteras först under frimånaden. Nu är det den ekonomiska biten kvar och man söker sponsorer. ”Det är svårt att få in pengar till en klubb som inte har börjat spela matcher än. Samtidigt ska det betalas en hel del avgifter innan man får börja spela”.