Staffanstorp och Torn inleder samarbete

Staffanstorps United och Torns IF inleder ett samarbete som går ut på dels att ungdomar ska kunna utöva fotboll under en längre tid samt att främja den individuella utvecklingen skriver Torns IF på sin hemsida. Med tanke på att Torns IF spelar i division 1 försämras möjligheterna för att alla ska få speltid. Nu ska de som inte tar plats i klubben få möjlighet att utvecklas i Staffanstorps U- samt A-lag.

Torns IF för dessutom möjligheten att bekanta sig med de talanger som Staffanstorp utbildar. Utöver detta kommer Torn ge Staffanstorp stöd för utvecklingen av deras ledare. ”Både styrelsen i Torns IF och styrelsen i Staffanstorp United är mycket nöjda med att ha hittat en form för samarbete som gynnar båda parter i samma utsträckning. Ett jämlikt samarbete brukar leda till goda resultat i slutändan” skriver man på Torns hemsida.

Glöm inte nominera ditt bidrag till ”Bäst of 2020”