Billebergas ledarstab för 2021 klar

Igår presenterades Billeberga GIFs ledarstab för 2021. Huvudtränaren Linus Ahlberg fortsätter sitt arbete även nästa år med Pontus Andersson som spelande assisterande tränare samt Jonas Hansson. Emma Brkic som kom in under sommaren kommer även hon vara kvar nästa år som fysansvarig.

Nytt är att Eldar Selimovic ansluter till tränarkonstellationen. Eldar kommer senast från spel i division 2-klubben Eslövs BK. ” I Eldar och Pontus får vi framförallt in mycket rutin och erfarenhet från spel på högre nivå samtidigt som deras ledaregenskaper kommer vara väldigt värdefulla för vår spelartrupp” säger huvudtränaren Linus Ahlberg till Skånskboll.

Billeberga kom på en fjärdeplats i division 6 detta året siktar nu på en ny topplacering inför nästa år ”Hela föreningen är revanschsugna efter denna märkliga säsong som varit. Vi har analyserat vad som behövs förbättras till säsongen 2021 och med de nya rekryteringarna vi gjort och kommer göra så anser vi att vi har bra förutsättningarna för en ny topplacering till den kommande säsongen.” avslutar Linus.

Glöm inte nominera ditt bidrag till ”Bäst of 2020”